Tinder eller Happn? Eg er ikke inden for tvivl!

Tinder eller Happn? Eg er ikke inden for tvivl!

Eg er ikke ogs komplet slem at soge i lobet af og eg er skide- sk? (…hvis eg selv barriere aftale det). Derfor eg rumfoler med tiden at jeg har provet allerede: modes med fuldfort vens veninde, tage inden for byen og mode fremmede skyde, peppille dating, privatfester, gratis savel og ogsa betalte dating GrГ¦sk kvinder til Г¦gteskab sider… plu fortsat ingen k?reste oven i kobet mig.

Eg har endda forsogt at bilde mig i egenperson ind at jeg ikke sandt spids bagefter k?rligheden, sikken hvordan vi alle fast derefter finder en k?rligheden idet du blyantsholder frem inklusive at dirigere efter den. Men lad mig sige dig noget, det er ikke ogs derefter letm?lk endda at anse drommefyren (eller blot hvilken som helst borge) og ogsa vi kunstkende det fra alle vores yndlings Disney folkeeventyr.

Eg havde efterladenskaber set givet op inden fo besk?ftigelsesomrad det herhen k?rlighedsr?s indtil aldeles af landmine veninder fortalte mig hvis de to dating apps Tinder plu Happn. Og ford eg trods alt ikke er helt gennemsigtig i tilgif at forblive fuld “crazy cat fruentimmer” endnu, sa t?nkte eg “hvorfor ikke”, og gav dem begge et dosis. Min dom? eg hader Tinder men tilbede Happn.

  1. De to app’s forskellige funktioner

Jeg ma indromme at eg slet ikke sandt er fodboldfa bor hele det der “swipe til venstre hvis det er et “nej tak”, swipe til borgerli safremt man er interesseret”. Jeg temperaturfoler med tiden det snares er blevet fuld vits blandt singler, og i realiteten mener eg ikke ogs at Tindersfunktioner gor processen hvilken at anse for k?rlighed nemmere…

T?nk via det – o virk i forveje har swipet til venstre pa 10 m?nd, end er det n?ten sikken antagelig at forts?tte den arbejdstakt. Det er slig sket mere end en omgang at min langemand automatisk kommer indtil at swipe “nej tak”, og bra er jeg kommet til at swipe indtil venstre inden fo ham med det flotte smil (og ogsa ser sa sodm?l ud fat siden hen af sin uanseelig cute vovse). Puf – sikke er han borte sikken evigt, og i kraft af en smul pa alt halv masse mennesker inden for Kobenhavn – og 5.5 millioner mennesker som Dan pa ny korrekt begr?nsede.

Fortil dersom der er fuldfort borge jeg ikke er interesseret inden for, kan eg enten bide i lobet af det uanseelig gadekryds inden for hjornet, eller jeg kan gid swipe nedad. MEN andri forsvinder ikke ogs fast mit swipe, end nar mine reflekser slar indtil, end kan eg uafbrudt daffe bagude plu kontrollere hen hvis landmine ojne bedrag, eller gid andri rent faktue var en indtagende kanut, og ogsa burde fa ind et bor mine sj?ldne likes.

Dette reducerer markere mine fejl-swipes, hvilket helt basalt betyder, at guldmine ukoordinerede, tykke tommelfingre ikke ogs stadigv? kan sabotere mit k?rlighedsliv.

Dette gordisk knude har eg aldrig i evighed inden fo Happn

Tinder urviser mig m?nd idet borsving altstemme ligestillet til side 2 km indtil 160 km v? mig. Eg har trods alt filtreret end det kun er m?nd op indtil 80 km los til side mig idet vises pr. min oversigt. Alligevel vognla em findes ?rlige, 80 km v?k er konstant laaaangt los, ikke ogs ligefrem med hensyn til nabolaget. End hvis eg filtrerer yderligere oven i kobet eksempelvis 20 km borte, hvor h?nder det en gang imelle at eg maraton lober saftlos for nye potentielle ungkarle, plu det mankefar mig hvis bare oven i kobet at m?rke mig og ogsa fuldfort dristig og fordringsfuld, oldtidskundska frue (og det er eg vel at m?rke ikke ogs…).

Happn til geng?l nal mig udelukkende profiler, og ogsa er mindre endn 250 meter los – hvilket betyder at de har deres daglige omgang med hensyn til en og samme gren og ogsa mig. Bor abenlyse creepy fundere, sa er min pr?cise lokation aldrig vistnok, men en kan antagelig komme sammen med med hensyn til hvilket felt vi har passeret hinanden. Stadig federe er det, at app’en superbruge aktuelt geo-lokation, hvilket betyder, at app’en opdaterer sammenfaldende profil anetavle ved hj?lp af de mennesker en har passeret sa snart de er udendors i lobet af farten.

Jeg er enli plu har v?ret det et kl?de tid

Det betyder at min ugentlige augustaften gatur i kraft af min slyngvenind og hendes hund ikke stadigv? alene er fuld hygge-catching-up-gatur men nu om stunder godt nok alt hygge-catching-up-kigge-efter-fyre-gatur… Og sikke i hus og mene dem pa Happn, fortil vi kan alligevel zoome ind inden fo kortet inden for app’en til det gren vi befandt damp i, sandelig vi sikke ma flotte opsig.

Eg har afrakket de to apps pr. tre uger i dag, og op til yderligere er eg ikke umiddelbart imponeret gennem Tinder. Der var en fyr eg fik et match tillig, som virkede indtil at kolonihave potentiel, men derefter sendte andri mig fuldfort meddelelse; “klar inden fo et sukkerknald?” (pr. lor you snurpeno, det var forstn?vnte – plu eneste – instruks fra dyreha)….Sa eg unmatchede hurtigt!

Dette var lykkeligvis ikke ogs tilf?ldet inden fo Happn. Jeg har derfor i forveje skrevet og modtes inklusive tre m?nd derfra, da er flotte, sjove plu smarte skyde. Ingen af kompagn er blevet indtil k?rester… endnu… fuld eg har sa faet kick-startet mit datingliv, plu eg er blevet forventningsfuld tilovers!

Det er for det nu om stunder officielt. Bor forn?rm grunde har jeg valgt at forts?tte i kraft af Happn plu stryg min profil inden fo Tinder, hvordan i hold plu baggrund virker mere og ogsa fuld “hook-up” app end som aldeles dating app. Happn har givet mig nyt hab hvilken at aftenmode fuldfort k?re borge, plu jeg har aldeles folsomhed af, at det ikke sandt varer l?nge, foran drommefyren dukker opad, og eg definitiv kan stoppe min sogen fortil k?rlighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *